Μενού
Η Κιμ με το μυστηριώδες «ραντεβού» της
Η Κιμ με το μυστηριώδες «ραντεβού» της | Twitter @KimKardashian
  • Α-
  • Α+

Το «πρόσωπο» που συνόδεψε την Κιμ Καρντάσιαν στην τελευταία εξόρμησή της για σκι δεν έχει... πρόσωπο, όπως φαίνεται στην αινιγματική ανάρτηση που έκανε η διάσημη τηλεπερσόνα από την εκδρομή της.

H Κιμ πόσταρε στο Twitter της στιγμιότυπα από την επίσκεψή της σε χειμερινό θέρετρο στο Άσπεν του Κολοράντο, ντυμένη με εφαρμοστή μαύρη φόρμα και γυαλιά για σκι, δίπλα σε έναν (ή μία) μυστηριώδη συνοδό.

Το πρόσωπο πίσω από το κράνος

Το μόνο που φαίνεται από τη φιγούρα αυτή είναι το μαύρο κράνος που φοράει, με ένα διακοσμητικό ζευγάρι αυτιά γάτας, και το βαρύ συνθετικό μπουφάν.

Με μία δεύτερη ματιά όμως φαίνεται να ξεπροβάλλει μέσα από το κράνος μία τούφα μακριά ξανθά μαλλιά, καθιστώντας πιθανό ο συνοδός να είναι φιλενάδα της, αλλά το ποια μας διαφεύγει. Την ίδια μπερδεμάρα ανέφεραν και οι ακόλουθοί της όμως.

«Νέο αγόρι» γράφει ένας, έχοντας μάλλον αγνοήσει τις λεπτομέρειες, ενώ οι πιο παρατηρητικοί σχολίασαν «Ξανθιά κοπελιά ε;», με τους περισσότερους απλά να εύχονται να ήταν στη θέση της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA