Η Κλέλια Ανδριολάτου φαίνεται πως αγαπά πολύ τη θάλασσα και αποφάσισε να κάνει από τώρα το πρώτο της μπάνιο για το 2025.
Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Maestro» φόρεσε το φούξια ολόσωμο μαγιό της και έκανε την πρώτη της βουτιά στη θάλασσα, φροντίζοντας να απαθανατίσει τη στιγμή.
Στο story που δημοσίευσε η Κλέλια Ανδριολάτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάρει σε ένα μπαλκόνι, με φόντο τη θάλασσα και σημειώνει: «Πρώτο μπάνιο για το 2025. Το ρεκόρ μου».

Σε δεύτερο στορυ της φωτογραφίζεται χαμογελαστή και σχολιάζει: «Δεν το πιστεύω».

- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.