Στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ταξίδεψε πρόσφατα η Κόνι Μεταξά με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή, όπως κοινοποίησε σχετικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Κόνι Μεταξά βρέθηκε στο Ντουμπάι στο πλαίσιο μίας προγραμματισμένης συναυλίας, με την ίδια να «μοιράζεται» στο Instagram μία στιγμή από την ερμηνεία του τραγουδιού «Δεν χωράς πουθενά» του Γιάννη Αγγελάκα και του συγκροτήματος «Τρύπες».
Λίγο αργότερα, άλλαξε διάθεση και τραγούδησε το «Εσώρουχα» του Νίκου Καρβέλα, με την ίδια να γράφει στην ανάρτηση: «Χαμπίμπι (σ.σ. Αδελφέ). Καλωσόρισες στο Ντουμπάι».
- Ξέσπασε η Ηλιάδη κατά της Μεσσαροπούλου: «Τραγικό και χυδαίο σχόλιο, δεν ντρεπόμαστε λίγο;»
- Δήμος Μεσολογγίου: «Πράξη σεβασμού ο ασπασμός της Εικόνας της Εξόδου - Δεν προσφέρεται για μικροπολιτική αντιπαράθεση»
- Κλαυδία: Ο πρώην σύντροφός της, OGE ξεκαθαρίζει για τη δικαστική υπόθεση - «Δεν έχω καμία σχέση με το ζήτημα»
- Τα πρώτα στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη με έναν νεκρό - LIVE εικόνα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.