Μενού
kim kardashian
Κιμ Καρντάσιαν | Instagram
  • Α-
  • Α+

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν, η 10χρονη Νορθ Γουέστ, άφησε άφωνη τη μητέρα της όταν αποφάσισε να φάει ένα ωμό κρεμμύδι με τα φλούδια, σαν να ήταν... φρούτο. 

Η σκηνή μ’ εκείνη να δαγκώνει το ωμό κρεμμύδι μεταδόθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του reality show που παρακολουθεί την καθημερινότητα της οικογένειάς της «The Kardashians», το οποίο μεταδίδεται από την πλατφόρμα Hulu, ιδιοκτησίας της Disney.

Η Κιμ Καρντάσιαν παρακολουθούσε την κόρη της να τρώει το ωμό κρεμμύδι με τα φλούδια, ενώ καθόταν σε καναπέ. «Μπορείς να το φας με αυτόν τον τρόπο;», τη ρώτησε. Η North West ούτε που της απάντησε, αλλά φαίνεται να έγνεψε καταφατικά καθώς την προσέγγισε ερχόμενη από την κουζίνα. «Θες λίγο;» της έκανε. «Όχι ευχαριστώ» της είπε.

«Θα το φας έτσι, λες και είναι μήλο;», συνέχισε η Κιμ Καρντάσιαν. «Αυτό είναι κάτι που κάνει (η κόρη μου) κόσμε. Τρώει τα λαχανικά σα να είναι μήλα», πρόσθεσε και δεν σταμάτησε εκεί.

Φυσικά, η σκηνή προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media με άλλους να κατακεραυνώνουν την Κιμ Καρντάσιαν για το πώς μεγαλώνει την κόρη της κι άλλοι να βρίσκουν αστείο το περιστατικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA