Μενού
Η Mel B
Mel B | (Arthur Mola/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Η Mel B λέει ότι «δεν πιστεύει» η Geri Halliwell είναι 51 ετών, καθώς ισχυρίζεται ότι η Ginger Spice λέει ψέματα για την ηλικία της εδώ και χρόνια και πρόσθετει «κανείς δεν ξέρει πόσο χρονών είναι».

Η Mel B αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι η πρώην συνεργάτιδά της έλεγε ψέματα για την ηλικία της εδώ και χρόνια. Παρά το γεγονός ότι ταξίδευαν μαζί σε όλο τον κόσμο, η 48χρονη Mel B αποκάλυψε ότι η επί χρόνια φίλος της κρατούσε πάντα το διαβατήριό της κοντά στο στήθος της, ώστε «ακόμα να μην ξέρει» πόσο χρονών είναι, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η Μελ παραδέχτηκε ότι «δεν πιστεύει» ότι η Geri γεννήθηκε το 1972, παρά το γεγονός ότι γιόρτασε τα 50ά γενέθλιά της πέρυσι.
Μιλώντας στην Olivia Attwood στο επιτυχημένο podcast της So Wrong It’s Right, η Mel είπε ότι είναι «λάθος να λες ψέματα για την ηλικία σου» και οι άνθρωποι πρέπει να την «αγκαλιάζουν» περισσότερο.

«Ω, όχι, αυτό είναι λάθος. Ναι, νιώθω ότι πρέπει να σταματήσουμε να το κάνουμε. Αγκάλιασε την ηλικία σου» ανέφερε.  «Κανείς δεν ξέρει πόσο χρονών είναι η Geri. Κανείς δεν έχει δει το διαβατήριό της. Θέλω να πω, ξέρω ότι έχουμε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, αλλά ακόμα δεν ξέρω πόσο χρονών είναι Λοιπόν, ισχυρίζεται ότι μόλις είχε τα 50ά της γενέθλια, αλλά δεν την πιστεύω».

Η Μελ πρόσθεσε επίσης ότι θα υπάρξει «σίγουρα» μια επανένωση των Spice Girls, αλλά δεν θα γίνει στο Glastonbury.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA