Μενού
Νυφικό της Primark
Νυφικό της Primark | Instagram
  • Α-
  • Α+

Η Primark λάνσαρε τη νέα γαμήλια κολεξιόν της, με λιτά αλλά κομψά νυφικά, που ξεκινούν από τιμές σοκαριστικά χαμηλές στα 23 ευρώ. Η συλλογή «I Do» κυκλοφόρησε στα καταστήματα της Βρετανίας αυτή την εβδομάδα και περιλαμβάνει επίσης γόβες, τσάντες και ακόμη και σατέν πιτζάμες για το sleepover πριν τον γάμο.

Η νέα κολεξιόν έρχεται εν μέσω της ασφυκτικής οικονομικής πίεσης που βιώνουν πολλά νέα ζευγάρια στη χώρα, αφού με τα high end νυφικά να κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες, η αγορά προσιτών κομματιών και άλλων ειδών γάμου είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, όπως γράφει η Sun.

Για τις μέλλουσες νυφούλες που πασχίζουν να σχεδιάσουν το μπάτζετ, έχουν τουλάχιστον ένα λιγότερο έξοδο να τις ανησυχεί ο πιο οικονομικό κομμάτι της κολεξιόν είναι το νυφικό Satin Bandeau Mini Dress, στα 23 μόλις ευρώ (20 λίρες).

Ο γαμήλιος κατάλογος της Primark

Ανεπαίσθητα πιο ακριβό είναι το νυφικό Satin Maxi Dress για 30 ευρώ (25 λίρες). «Φτιαγμένο με απαλό σατέν για μια πραγματικά αιθέρια εφαρμογή, αυτό το μάξι φόρεμα είναι μια απόλαυση από πάνω μέχρι κάτω», γράφει η εταιρεία.

Το παραπάνω κομμάτι συνδυάζεται τέλεια με τις γόβες Bridal Embellished Kitten Heels στα 19 ευρώ, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με την τσάντα Diamante Mesh για 8 ευρώ.

Τα Clear Embellished Heart Court, η φθηνή αλλά πειστική αντιγραφή των ψηλοτάκουνων σλινγκ μπακ της Amina Muaddi για μόλις 21 ευρώ, ολοκληρώνουν το πακέτο μαζί με ένα υπέροχο γαμήλιο δαντελωτό κομπινεζόν στα 18 ευρώ. 

Με τέτοιες αμελητέες τιμές, κάθε νεόνυμφη μπορεί να ελπίζει σε «βίον ανθόσπαρτο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA