Μενού
Η Σάνεν Ντόχερτι στα American Humane Hero Dog Awards
Σάνεν Ντόχερτι | (John Salangsang/Invision for American Humane/AP Images)
  • Α-
  • Α+

Η Σάνεν Ντόχερτι, η οποία πάσχει από καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου, αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να κάνει εκκαθάριση των αποθηκών και των σπιτιών της, ώστε να είναι «ευκολότερη η μετάβαση» για τη μητέρα της, Rosa, όταν η ηθοποιός πεθάνει.

Η σταρ του Χόλιγουντ, που έγινε διάσημη με τον ρόλο της στο «Beverly Hills, 90210», σημείωσε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Δευτέρας του podcast «Let’s Be Clear» -σύμφωνα με την Page Six, πως «η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη αν πεθάνω πριν από εκείνη. Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη, θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες με έπιπλα».

Η 52χρονη Ντόχερτι εξήγησε ότι άρχισε να ψάχνει τα πράγματά της για να δωρίσει ή να πουλήσει αντίκες και άλλα αντικείμενα που έχει συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια «σε περίπτωση» που της συμβεί κάτι.

Η ηθοποιός έκανε πιο πρόσφατα ένα ταξίδι στο σπίτι της στο Τενεσί για να μαζέψει τα πράγματά της, αφού αποφάσισε να αφήσει το όνειρό της να ζει στο κτήμα και να φροντίζει άλογα.

«Ήμασταν λοιπόν στο Τενεσί και πακετάριζα εκεί», συνέχισε. «Ήταν πραγματικά δύσκολο και συναισθηματικό, επειδή – σε κάποιο βαθμό – ένιωθα ότι εγκατέλειπα αυτό το όνειρο να χτίσω αυτό το κτήμα και να φτιάξω ένα σπίτι για μένα και ένα σπίτι για τη μητέρα μου και στη συνέχεια να επεκτείνω τον στάβλο».

Η Ντόχερτι πρόσθεσε ότι σχεδίαζε να χτίσει ένα καταφύγιο για άλογα που «εγκαταλείφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους». «Αυτό ήταν ένα από τα όνειρά μου» είπε και άρχισε να κλαίει. «Μάζευα τα πράγματά μου και άρχισα να κλαίω… Ένιωθα ότι εγκατέλειπα ένα όνειρο και τι σήμαινε αυτό για μένα; Σήμαινε ότι εγκατέλειπα τη ζωή;».

«Και η μητέρα μου ήταν εκεί και έλεγε: "Μην ξεφορτωθείς αυτό το μέρος, είναι μια χαρά. Δεν χρειάζεται και μπορείς να συνεχίσεις"». Η πρωταγωνίστρια του «Charmed» εξήγησε ότι είχε μια επιφοίτηση ενώ βρισκόταν εκεί, συνειδητοποιώντας ότι το όνειρό της ήταν μια «ανόητη ιδέα» λόγω του πόσο θα της κόστιζε η ανακαίνιση του ακινήτου. Είπε ότι το να το αφήσει ήταν «το σωστό πράγμα που έπρεπε να κάνει», γνωρίζοντας ότι αυτό θα της έφερνε μια αίσθηση «ειρήνης».

Η ηθοποιός εξήγησε ότι η αποδέσμευση του ακινήτου και άλλων περιουσιακών στοιχείων βοηθάει στο να «αφήσει πίσω της μια πιο καθαρή, πιο εύκολη μετάβαση» για την οικογένειά της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μέσα από αυτή τη διαδικασία, η Σάνεν Ντόχερτι έμαθε ότι τα υπάρχοντά της δεν της προσφέρουν τόση χαρά όσο το να δημιουργεί αναμνήσεις με τη μητέρα της και τους αγαπημένους της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA