Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται πώς θα είναι η ζωή τους ως παντρεμένοι, σύμφωνα με δημοσίευμα του People.
Μάλιστα μια πηγή από το στενό περιβάλλον τους τόνισε πως: «Υπήρξε συζήτηση για γάμο και αυτό είναι αλήθεια».
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα των ταινιών, «Spider-Man» και από τότε μέχρι και σήμερα αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις -εκτός αν είναι απαραίτητο- και προτιμούν να ζουν μια ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Παράταση για τις δηλώσεις, με βαριές ποινές να έπονται - Πότε ξεκινούν έλεγχοι
- Σε λίστα για μεταμόσχευση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ - Τι είναι η πνευμονική ίνωση;
- Αίγιο: Επιμένει στην αθωότητά του ο 65χρονος - Τα στοιχεία που τον «δείχνουν» ως τον δράστη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.