Στο κόκκινο χαλί του 79ου Φεστιβάλ των Καννών περπάτησε για πρώτη φορά η Ιωάννα Τούνη φορώντας ένα navy blue φόρεμα - υπερπαραγωγή με ουρά με βολάν.
«Έχουμε μόλις περάσει από το red carpet που δυστυχώς δεν μπορούσα να σας δείξω γιατί «απαγορεύεται» να φαίνεται το κινητό σου», έγραψε η influencer σε βίντεο που δημοσίευσε αμέσως μετά το πέρασμά της από το κόκκινο χαλί.
Το βίντεο όμως διακόπηκε γιατί μια κυρία της έκανε παρατήρηση. «Μόλις μου έκανε παρατήρηση μια κυρία ότι το φόρεμά μου δημιουργεί κίνηση στις Κάννες. Κι έχει δίκιο. Της λέω έχετε απόλυτο δίκιο. Η παρατήρηση ήταν "Κυρία μου πάρτε το φόρεμά σας από τον διάδρομο, δεν μπορεί να περάσει ο κόσμος στην αίθουσα"», είπε η Ιωάννα Τούνη, αντιμετωπίζοντάς το με χιούμορ.

- «Τα έβαλε» με τον Όμηρο η Λουπίτα Νιόνγκο: Η δήλωση για τις γυναίκες που άναψε «φωτιές» στο διαδίκτυο
- Τζένιφερ Λόπεζ: Εντυπωσίασε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι με ντεκολτέ που κόβει την ανάσα
- «Τώρα που σε ξέρουν όλοι, μουτζώνεις τον κόσμο;» – Η απίστευτη ιστορία της Λιάνας Κανέλλη
- Λύκοι στη Μακεδονία υιοθέτησαν αδέσποτο κουτάβι, και το φροντίζουν καλύτερα από ανθρώπους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.