Μενού
Καίτη Γκρέυ
Καίτη Γκρέυ | NDPPHOTO / NDP PHOTO
  • Α-
  • Α+

Για το εξώδικο που έστειλε η οικογένεια της Καίτης Γκρέυ στην εταιρεία παραγωγής της ταινίας «Υπάρχω» με θέμα τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη μίλησε ο βιογράφος της αγαπημένης τραγουδίστριας και δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας, στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Όπως εξήγησε ο ίδιος, το εξώδικο εστάλη πριν από την προβολή της ταινίας, προκειμένου να προστατευτεί η φήμη της και να μην παρουσιαστούν πράγματα που ενδεχομένως δεν ισχύουν.

«Γι’ αυτό στείλαμε το εξώδικο πριν την ταινία σαν προειδοποίηση και το σεβάστηκαν απόλυτα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ.

Πιστεύω ότι η Καίτη Γκρέυ δεν θα έδινε τη συναίνεσή της αν δεν είχε τον έλεγχο η ίδια. Αυτά που έγιναν εκείνη την εποχή που ήταν αρραβωνιασμένοι ήταν πολύ σκληρά.

Η μαμά του ήταν πολύ προστατευτική απέναντι στον Καζαντζίδη με αποτέλεσμα να τον απωθεί από τις γυναίκες», είπε, μεταξύ άλλων ο Νίκος Νικόλιζας.

Στη συνέχεια ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι η Καίτη Γκρέυ είχε μείνει έγκυος από τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει πως έχασε το παιδί ύστερα από επεισόδιο με τη μητέρα του αξέχαστου τραγουδιστή.

«Δεν ισχύει ότι η Καίτη Γκρέυ είχε μείνει έγκυος κι έχασε το παιδί λόγω της πίεσης από τη μητέρα του Καζαντζίδη.

Αυτά όλα τα ξέρει ο αδελφός του Καζαντζίδη, ο Στάθης, ο οποίος είναι εν ζωή, και ήταν παρών στο περιστατικό για το πώς έχασε η Γκρέυ το παιδί.

Είχε πάει να τραγουδήσει σε ένα κέντρο και ήταν τεσσάρων μηνών κι έγινε ένα περιστατικό και το έχασε», είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Γκρέυ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...