Σχολιάζοντας την υπόθεση της έκρηξης στους Αμπελόκηπους, Άρης Πορτοσάλτε και Μαρία Αναστασοπούλου είχαν μία «αψιά» συναλλαγή στον αέρα, με αφορμή σχόλιο του παρουσιαστή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στη διάρκεια της εκπομπής Live You, οι συμπαρουσιαστές αναφέρθηκαν στην πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να χτιστούν εξαρχής τα διαμερίσματα που καταστράφηκαν από την έκρηξη με κρατική δαπάνη μέσα σε έναν χρόνο, με τους ενοίκους να φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο μέχρι τότε.
Σε αυτά τα νέα, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε: «Όλοι μαζί μπορούμε, αυτό θα κάνουμε, να ξαναμπούν στα σπίτια τους από την αρχή οι άνθρωποι. Εϊναι αυτό που λένε "Μητσοτάκη σώσε μας"».
Σε αυτό το σχόλιο η κα Αναστασοπούλου απάντησε: «Ναι αλλά μας έχεις ζαλίσει, τη γυρνάς τη μπιφτέκα κάθε μέρα Άρη μου. Αποφάσισε, ή "ΠΑΣΟΚ σώσε μας", ή "Μητσοτάκη σώσε μας"».
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Ντενίση κι ένας μουφτής μπαίνουν σε μία αίθουσα
- Κολομβία: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 21χρονη έγκυο και της πήραν το έμβρυο από την κοιλιά
- Θοδωρής Φέρρης: Μέθυσε σε συναυλία του στα Χανιά - «Είμαι γάμ@@@ε τα, μη με διαλύσετε»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.