Τραυματισμένη στο πρόσωπό της είναι η Κατερίνα Λιόλιου, έπειτα από ένα περιστατικό που συνέβη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, όταν θαμώνας της πέταξε ένα αντικείμενο ενώ εκείνη ήταν στην πίστα και τραγουδούσε.
Η τραγουδίστρια σταμάτησε το πρόγραμμά της και ιδιαίτερα ενοχλημένη, ζήτησε από τον άνθρωπο που της το πέταξε να περάσει έξω από το μαγαζί.
Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/2), η Κατερίνα Λιόλιου έκανε ανάρτηση στην οποία φαίνεται να έχει μία μελανιά καθώς και μια γρατζουνιά κάτω από το δεξί μάτι της.
«Η κατάσταση μου μετά από ένα πολεμικό διήμερο» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της, ενώ στην συνέχεια δημοσίευσε το βίντεο που δείχνει το συμβάν.

«Μαζί με τα λουλούδια δέχτηκα και ηλεκτρονικό τσιγάρο!!! Μάλλον καταλάθος όλα καλά», έγραψε.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.