Μενού
katie-price
Κέιτι Πράις | Instagram @katieprice
  • Α-
  • Α+

«Παν μέτρον άριστον» λέει ο σοφός λαός, κάτι που φυσικά δεν ισχύει στην περίπτωση της Κέιτι Πράις. Το διάσημο μοντέλο, που έχει υποβληθεί σε δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στα social media την αλλαγή στα χείλη της.

Η 45χρονη Κέιτι Πράις αφαίρεσε τα παλιά fillers από τα χείλη της, αλλά δεν τα άφησε φυσικά. Προχώρησε σε νέα επέμβαση και έβαλε νέα fillers, τα λεγόμενα «Russian doll fillers», τα οποία δίνουν ένα 3D σχήμα στα χείλη.

katie-price
Η Κέιτι Πράις αφαίρεσε τα fillers από τα χείλη της | Instagram

Σε βίντεό στο Instagram, έδειξε το αποτέλεσμα και σχολίασε: «Επέστρεψα!».

katie-price
Η Κέιτι Πράις με τα νέα fillers στα χείλη της | Instagram

 

Κέιτι Πράις: Ανησυχούν οι συγγενείς της

Η ριάλιτι σταρ πιστεύεται ότι έχει ξοδέψει πάνω από 500.000 λίρες σε χειρουργικές επεμβάσεις όλα αυτά τα χρόνια - συμπεριλαμβανομένων 16 πλαστικών στήθους, τουλάχιστον τριών λίφτινγκ προσώπου, πολλαπλών λίφτινγκ φρυδιών, βραζιλιάνικων λίφτινγκ γλουτών, καθώς και μπότοξ.

Έχει επίσης ξοδέψει μια μικρή περιουσία για τις μασχάλες της, αφού τις έχει λευκάνει, τις έχει σφίξει και τις έχει αποτριχώσει. Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Πράις τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει αν ο κόσμος τη θεωρεί «εθισμένη» στη χειρουργική επέμβαση, δηλώνοντας: «Είναι η επιλογή μου και το σώμα μου».

Η οικογένειά της και οι φίλοι της την έχουν ήδη προειδοποιήσει για περισσότερες επεμβάσεις και επιμένουν ότι δεν τις χρειάζεται - αλλά η Κέιτι είναι αποφασισμένη να συνεχίσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA