Μενού
Κιμ Καρντάσιαν
Κιμ Καρντάσιαν | (Instagram @kimkardashian)
  • Α-
  • Α+

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ εθεάθησαν σε τρυφερές στιγμές στο πάρτι του Vanity Fair που πραγματοποιήθηκε μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής (10/3). 

Ενώ γιόρταζαν τη μεγαλύτερη βραδιά του Χόλιγουντ, η 43χρονη Κιμ και ο 31χρονος Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ απαθανατίστηκαν από έναν καλεσμένο του πάρτι να έρχονται πολύ κοντά, με το βίντεο να δημοσιεύεται από το TMZ. Σε αυτό, οι δυο τους φαίνονται να φλερτάρουν, ενώ 31χρονος έδειχνε κάτι στην Κιμ στο τηλέφωνό του.

Η ιδρύτρια του Skims σήκωσε τα χέρια της ψηλά για να χαϊδέψει το πρόσωπο του Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ, ενώ χόρευε στον ρυθμό της μουσικής.

Καθώς η Κιμ Καρντάσιαν συνέχισε να τραγουδάει τους στίχους, άφησε τα χέρια της πίσω από το λαιμό του Οντέλ και εκείνος έβαλε τα δικά του στη μέση της, τροφοδοτώντας περαιτέρω τις εικασίες ότι οι δυο τους έχουν σχέση. Σύμφωνα με την βρετανική Sun, ο Οντέλ και η Κιμ εθεάθησαν να φεύγουν από το πάρτι μαζί.

Οι φήμες για σχέση ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2023, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το ειδύλλιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA