Μενού
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συναυλία
Κωνσταντίνος Αργυρός | NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα έκαναν μία σπάνια νυχτερινή έξοδο και διασκέδασαν στο NOX επί της Ιεράς Οδού, όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα μαζί με τον Στέλιο Διονυσίου και την Μπέττυ Μαγγίρα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι κατεγράφη από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού «ΟΚ!» να φτάνει στο νευχτερινό κέντρο, ενώ απαθανάτισε στιγμές τους και μέσα από το μαγαζί που διασκέδασαν. 

Δείτε φωτογραφίες από την κοινή τους έξοδο σε βίντεο που προβλήθηκε από το Happy Day:

Άξιο αναφοράς είναι ότι πριν από λίγες ημέρες είχε κυκλοφορήσει και βίντεο από την πρώτη τους κοινή έξοδο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Μαρινέλλα. Το βίντεο είχε προβληθεί στην εκπομπή του OPEN «Πρωινό ΣουΣου» με τους συνεργάτες της εκπομπής να αναφέρουν ότι επρόκειτο για την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση. 

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα είναι μαζί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μία σχέση από απόσταση, καθώς η 24χρονη κάνει το διδακτορικό της στο Λος Άντζελες ενώ φέρεται να εργάζεται σε μία start up εταιρεία.

«Ήταν πάρα πολύ διακριτικοί. Ήρθαν με ένα φιλικό τους ζευγάρι. Ο κόσμος πλησίασε τον Κωνσταντίνο Αργυρό, εκείνος δεν θέλησε να κρύψει κάτι» σημείωσε η Μαίρη Αυγερινοπούλου για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του τραγουδιστή με τη νεαρή σύντροφό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA