Μενού
Η ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ
Κριστίνα Άπλγκεϊτ | (Al Seib/Invision for the Television Academy/AP Images)
  • Α-
  • Α+

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ μίλησε για τη μάχη που δίνει με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, από το 2021 όταν διαγνώστηκε με τη συγκεκριμένη ασθένεια. Η ηθοποιός περιέγραψε τη διάγνωσή της ως το «χειρότερο πράγμα που έχει συμβεί σε ολόκληρη τη ζωή της» κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο podcast «Armchair Expert» του Dax Shepard τη Δευτέρα (25/3).

Σύμφωνα με την pagesix.com, αποκάλυψε πως «έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου. Η μεγαλύτερη είναι πίσω από το δεξί μου μάτι, με αποτέλεσμα να πονάει πολύ».

Στη συνέχεια ανέφερε πως «το χέρι μου έχει αρχίσει να γίνεται περίεργο και μετά έχω ένα αίσθημα επιληπτικής κρίσης, μερικές φορές στον εγκέφαλό μου».

Η διάσημη ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι «είναι χάλια. Τη μισώ αυτή την ασθένεια. Είμαι τόσο θυμωμένη γι’ αυτό, δεν μπορείς να το ξεπεράσεις» και εξήγησε ότι θέλει να μιλάει δημόσια για την περιπέτεια της υγείας της, περιγράφοντας την πραγματικότητα και όχι μια ονειρική εικόνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA