Μενού
Λίτσα Πατέρα
Λίτσα Πατέρα | Glomex
  • Α-
  • Α+

Η Λίτσα Πατέρα μοιράστηκε την Τρίτη (19/3) τις ημερήσιες της προβλέψεις για τα ζώδια στην εκπομπή Το Πρωινό του Ant1, και μίλησε για δύο γεγονότα που θα τα επηρεάσουν ιδιαίτερα. Το ένα είναι η έλευση της άνοιξης και του νέου «αιώνα», αλλά και μία έκλειψη μέσα στον Μάρτιο.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Πατέρα τόνισε πως με βάση το αστρολογικό ημερολόγιο, η 20η Μαρτίου είναι μία πολύ σημαντική ημέρα, αφού τότε παρατηρείται φέτος η εαρινή ισημερία, και η αστρολογική έναρξη της άνοιξης και του νέου χρόνου.

Ταυτόχρονα, η φετινή ισημερία, όταν και ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό, συμπίπτει φέτος με την έναρξη του νέου αστρολογικού αιώνα, που όπως είπε η Λίτσα Πατέρα θα αποτελέσει μία πνευματική περίοδο.

Τι θα φέρει ο νέος «αιώνας» και η έκλειψη στα τέλη Μαρτίου

Όπως σημείωσε ο Πλούτωνας μπήκε στον Υδροχόο, σηματοδοτώντας μία περίοδο μεγάλων αλλαγών, κυρίως στη διάθεση των ανθρώπων για καινούργια πράγματα. Ανέφερε πως θα αποτελέσει κυρίως μία καλή περίοδο, με μία υποσημείωση.

Στις 25 Μαρτίου, θα σημειωθεί μία έκλειψη, την οποία πρέπει να προσέχουμε, όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Δείτε την αναλυτική πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα παρακάτω:

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA