Μενού
Rodrigo Santoro
Rodrigo Santoro | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Το Love Actually αποτελεί την πιο επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη κομεντί, που παίζει κάθε χρόνο στις οθόνες μας τέτοια εποχή. Καμία έκπληξη, αφού η ταινία σε σκηνοθεσία Richard Curtis μπορεί να είναι ανάλαφρη σε πλοκή, αλλά παρελαύνουν σε αυτή τεράστια ονόματα όπως οι Hugh Grant, Keira Knightley, Emma Thompson, Andrew Lincoln, Bill Nighy και Liam Neeson.

Οι συντελεστές της ταινίας κατάφεραν επί το πλείστον να αντιστοιχήσουν εύκολα και γρήγορα τους ρόλους και να βρουν τα κατάλληλα πρόσωπα, υπήρξε όμως και ένας χαρακτήρας που παίδεψε πολύ την ομάδα του casting.

Ο «δύσκολος» ομορφονιός

Όπως δήλωσε η διευθύντρια του casting στην Metro, ««Είναι ενδιαφέρον ότι ο ρόλος του Rodrigo Santoro ήταν δύσκολος. Έπρεπε να είναι κάποιος με τον οποίο είχε δουλέψει η Λόρα Λίνεϊ, και να ενσαρκώσει έναν προσιτό και ανοιχτός άντρα». 

Η στρατηγική τους άλλαξε όμως καθώς έβλεπαν τον έναν υποψήφιο μετά τον άλλο: ««Είδαμε κάθε λογής πανέμορφους Βρετανούς και Αμερικανούς ηθοποιούς για τον ρόλο, αλλά σκεφτήκαμε πως θα το έκανε πραγματικά ενδιαφέρον αν ήταν κάποιος πιο εξωτικός, κάποιος που το κοινό δεν γνώριζε τόσο καλά».

Τελικά κατέληξαν στον νεαρό Rodrigo Santoro, στον ρόλο του Karl, συναδέλφου της χαρακτήρα της Laura Linney, Sarah, τον οποίο ερωτεύεται παράφορα και προσπαθεί να αποπλανήσει μετά από ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι στη δουλειά.

Δυστυχώς, στο σχέδιο της Sarah έκανε χαλάστρα ο μικρός της αδελφός, Sam, τον οποίο παίζει ο χαρισματικός Thomas Brodie-Sangster, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός με τον σύντομο αλλά ιδιαίτερο ρόλο του στο Game of Thrones, ως οδηγός και προστάτης του Bran Stark, στην περιπέτειά του.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA