Μενού
Michael Jackson στο Super Bowl
Michael Jackson στο Super Bowl | Getty Images
  • Α-
  • Α+

Στο επίκεντρο βρίσκεται εδώ και μέρες η βιογραφία του Μάικλ Τζάκσον, σε σκηνοθεσία του Αντουάν Φουκουά, η οποία έχει διχάσει τους θεατές. Και μπορεί στο Rotten Tomatoes οι κριτικοί να έδωσαν μόλις 38%, το «Michael» κατέγραψε το καλύτερο άνοιγμα στο box office, σημειώνοντας ιστορικό ρεκόρ για βιογραφική ταινία.

Από την άλλη, γι’ αυτό που συμφωνούν όλοι είναι πως επρόκειτο για μία βιογραφία-αγιογραφία. Πρώτος που αντέδρασε δημόσια ήταν ο σκηνοθέτης του Leaving Neverland, Νταν Ριντ, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Μάικλ Τζάκσον ήταν χειρότερος και από τον Τζέφρι Επστάιν.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...