Μενού
mairi-synatsaki
Μαίρη Συνατσάκη | NDP
  • Α-
  • Α+

Πλήθος σχολίων συγκεντρώνει το τελευταίο βίντεο που ανήρτησε η Μαίρη Συνατσάκη στα social media, στο οποίο αναφέρεται στη βία κατά των γυναικών, τον σεξισμό και την πατριαρχία.

Η γνωστή influencer βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του Mega, σχολιάζοντας όσα ακούστηκαν σε βάρος της. «Με βρίσκεις και σε δύσκολη εβδομάδα. Κάθε φορά που ανεβάζω κάτι στα social media που έχει έτσι ένα πιο κοινωνικό περιεχόμενο περνάω ακριβώς τον ίδιο κύκλο μέσα μου εσωτερικά», είπε αρχικά.

«Ανεβάζω κάτι και παρεξηγείται πάντα. Την τρίτη μέρα θα πω γιατί το κάνω; Γιατί δεν κάνω μόνο giveaway. Είναι ένας τέτοιος κύκλος και μετά λέω ξέρω γιατί το κάνω, δε με νοιάζει. Την επόμενη φορά θα πάρω κάτι από την κριτική που μου ήρθε. Μπορώ να γίνω πιο επεξηγηματική; Αυτή την εβδομάδα με έκριναν για κάτι που δεν είπα ποτέ», συμπλήρωσε η Μαίρη Συνατσάκη. 

Παράλληλα, είπε: «Οι τίτλοι που έλεγαν ότι στα βρεφικά ρουχαλάκια μου έκανε εντύπωση που υπάρχουν κοριτσίστικα κι αγορίστικα, τα οποία ήταν μέσα στον λόγο μου ένα από τα πράγματα που ανέφερα, ξεκινώντας πάντα με το κομμάτι της βίας που έρχεται απέναντι στις γυναίκες».

«Οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι εγώ είπα ότι δε θέλω να υπάρχουν φύλα. Ότι δε θέλω να υπάρχουν άντρες και γυναίκες, θέλω να είμαστε όλοι ουδέτερα. Αυτό δεν κατάλαβα πως βγήκε ως συμπέρασμα. Έπειτα δεν καταλαβαίνω πώς θα μπορούσα να το πω. Ως τι, με τι ιδιότητα;», ανέφερε επίσης η γνωστή influencer.

«Με ενοχλεί γιατί είναι σαν να παίρνουν τον προβολέα από αυτό που ουσιαστικά λέω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορούμε κάποια στιγμή να καταφέρουμε να γίνουμε ισότιμοι. Δε μισώ κανέναν, δε μισώ το αντρικό φύλο», τόνισε επίσης . 

«Το να με βάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες, να μην υπάρχουν φύλα, να είναι όλα ουδέτερα και να εστιάζουν σε αυτό και να με βρίζουν χυδαία, είναι μια παραπλάνηση που καταλαβαίνω ότι βολεύει, αλλά εγώ δε λέω αυτό και θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω», συμπλήρωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA