H Μαρία Κωνσταντάρου πήγε στην εκπομπή «Cash or Trash» που παρουσιάζει η Δέσποινα Μοιραράκη στο Star, αλλά δεν κατάφερε να πουλήσει τον σπάνιο καθρέφτη της.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε ότι έχει οικονομικό πρόβλημα, ενώ αποκάλυψε ότι έχει πουλήσει το σπίτι της και πλέον μένει σε αυτό πληρώνοντας ενοίκιο.
«Το ποσό που μου έδιναν δεν με ικανοποίησε. Ήθελα τουλάχιστον 2.500 ευρώ. Χρειαζόμουν τα χρήματα όπως και τώρα τα χρειάζομαι. Η σύνταξή μου είναι 745 ευρώ. Με 745 δεν βγάζεις τον μήνα. Εύχομαι να πεθάνω νωρίτερα. Με παίρνει ο γιατρός και μου λέει “Οι εξετάσεις σας είναι τέλειες” και λέω “όχι ρε γ@@το”», είπε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάρου.
«Το σπίτι που μένω ήταν δικό μου, το πούλησα και μένω σε αυτό με ενοίκιο. Τα περισσότερα λεφτά τα έβγαλα στο “Σοφία Ορθή” και επειδή ήμουν λίγο σπάταλη, είπα να τα επενδύσω. Τα επένδυσα σε κρατικά ομόλογα και τα έχασα όλα. Θα είχα τώρα έναν γιο, αλλά πνίγηκε στον λώρο και πέθανε. Δεν μου λείψανε τα παιδιά».
- Ο αντικαταστάτης του Νίκου Στραβελάκη στο 10 Παντού: Τι συνέβη στον γνωστό δημοσιογράφο
- «Δεν φεύγουμε με θυμό…»: Αποχαιρετά τα Φουρνά Ευρυτανίας η πολύτεκνη οικογένεια μετά από δύο χρόνια
- Αθώος ο σύζυγος της παρουσιάστριας που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία - «Πάνω από όλα είμαστε γονείς»
- Μαρία Σολωμού: Έδειξε το «Σ' αγαπώ» που της είχε γράψει ο Μάριος Αθανασίου σε χαρτοπετσέτα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.