Μενού
Η Μαρία Μενούνος
Μαρία Μενούνος | (Instagram @mariamenounos)
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της, Αθηνά.  Η ίδια ποζάρει γυμνή από τη μέση κάνοντας skin to skin με την μικρή, γράφοντας:  «Δεν είναι ό,τι καλύτερο το δέρμα με δέρμα; Μου έλειψες μικρή μου».

Η φωτογραφία αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους followers της, με αρκετούς να αναφέρονται στον τρόπο που λειτουργεί η ίδια ως μητέρα. «Γιατί να κάνεις ένα παιδί αν το αφήνεις μόνο του τόσο συχνά; Αν ζούσε η μητέρα σου είμαι σίγουρη ότι θα στο έλεγε»,

«Δεν καταλαβαίνω τις διάσημες μαμάδες που δεν μπορούν να συλλάβουν για χρόνια, και όταν τελικά αποκτούν μωρό κάνουν ταξίδια χωρίς αυτό, για το δικό τους καλό. Ίσως φταίω εγώ, αλλά δεν το καταλαβαίνω. Γιατί ήθελες τότε το παιδί; Πολύ εγωκεντρικοί οι άνθρωποι σήμερα, κανείς δεν θυσιάζεται πια», «Δεν μπορώ να φανταστώ να αφήνω το μωρό για ένα ταξίδι "αυτοθεραπείας". Τόσο αφύσικο. Σοβαρά, έχεις μωρό τώρα, όχι σκύλο», ήταν κάποια από τα αρνητικά σχόλια που έλαβε η Μαρία Μενούνος.

Μαρία Μενούνος: Το story με την απάντηση του πατέρα της

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις αντιδράσεις σε story που ανήρτησε λίγο αργότερα, στο οποίο ο πατέρας της δίνει αποστομωτική απάντηση σε όλους όσοι την έκριναν.

«Έλεγα στον πατέρα μου για κάποια αρνητικά σχόλια που έλαβα για το γεγονός ότι φροντίζω τον εαυτό μου, ώστε να μην έρθω αντιμέτωπη με κάποια νέα τραγωδία στο μέλλον. Και είχε μία πολύ ωραία αντίδραση. Μπαμπά τι είπες;», είπε η Μαρία Μενούνος αναφερόμενη στον πατέρα της, με εκείνον να λέει ότι «Η Αθηνά δεν παραπονιέται ποτέ. Είναι χαρούμενη, χαμογελαστή, δεν χρειάζεται περισσότερη βοήθεια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA