Σε σχέση με τη Μαρία Παπαγεωργίου φημολογείται ότι είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ταξίδεψε στο Παρίσι και μαζί του φαίνεται πως ήταν και η influencer, καθώς και οι δύο έκαναν το ίδιο story στα προφίλ τους στο Instagram με τον Πύργο του Άιφελ.
Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι influencer στα social media και έχει περισσότερους από 65.500 ακολούθους στο Instagram. Αν κρίνει κανείς από το προφίλ της, η Μαρία Παπαγεωργίου αγαπά πολύ τα ταξίδια, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που επιλέγει τα ελληνικά νησιά.


Στο βιογραφικό της στο προφίλ της αναφέρει πως είναι απόφοιτος Επικοινωνίας και ΜΜΕ από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.