Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο διάσημος παραγωγός και DJ, Μαρκ Ρόνσον, μετά από τραυματισμό που είχε την ώρα που έπαιζε μουσική.
Όπως εξήγησε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Instagram, την οποία συνόδεψε με φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, τραυματίστηκε όταν επιχείρησε να μετακινήσει ένα stage monitor, αλλά αυτό αποδείχθηκε πιο βαρύ από ό,τι υπολόγιζε, με αποτέλεσμα να τραβήξει δύο τένοντες στον δικέφαλό του.
«Τη φορά που το κλίμα ήταν τόσο κακό που προσπάθησα να στρίψω το stage monitor προς το κοινό με το ένα χέρι κατά τη διάρκεια του mix για να τους δώσω λίγο παραπάνω ενέργεια.
Όπως αποδείχθηκε αυτό ζύγιζε περισσότερο απ’ ό,τι πίστευα… Δύο σπασμένοι τένοντες στον δικέφαλο και μια ολοκληρωμένη συναυλία αργότερα, να 'μαστε μωρό μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαρκ Ρόνσον.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.