Το νέο τραγούδι ο «Λογαριασμός» της Κατερίνας Λιόλιου, έχει ήδη γίνει viral. Τόσο viral που απασχολεί και...ενημερωτικές εκπομπές.
Με το videoclip, το οποίο κυκλοφόρησε εχθές το βράδυ (4/2) «άνοιξε» η ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», και η Ανθή Βούλγαρη με τον Ιωάννη Χασαπόπουλο σχολίασαν το νέο βίντεο, πριν προχωρήσουν με την ατζέντα της επικαιρότητας.
«Αυτό το videoclip ποιος το εμπνεύστηκε; Άλλο βλέπεις, άλλο ακούς δεν είναι ωραίο. Η Κατερίνα μου αρέσει, το video clip δεν μου αρέσει. Λοιπόν, για να δείτε εκεί στις εταιρείες πώς γίνονται τα videoclip», είπε η Ανθή Βούλγαρη και φώναξε άτομο από τις κάμερες στο πλατό για να κάνει αναπαράσταση.
Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Λιόλιου: Το music video για τη νέα σαρωτική επιτυχία της «Λογαριασμός»
«Ήταν μια ευγενική χορηγία της εκπομπής στο ελληνικό πεντάγραμμο», είπε χιουμοριστικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
Η Ανθή Βούλγαρη επανέλαβε: «Τόσο ωραίο τραγούδι, το καταστρέψατε με το βίντεο..ποιος το σκέφτηκε».
- Γιατί το 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας για 13 ημέρες; Η απίστευτη ιστορία
- Πέθανε η Μαρινέλλα: Απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο για την απώλεια της μεγάλης ερμηνεύτριας
- Πέρασαν 6 χρόνια ή μήπως 6 μήνες από την πρώτη καραντίνα; Το Reader θυμάται την εβδομάδα που πάγωσε ο χρόνος
- Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στα ελληνικά - Και έχουμε λόγο που τα κάνουμε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.