Με τη νέα πρέσβη στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ , φωτογραφήθηκε ο Πάνος Κάμμενος, με εμφανώς ανανεωμένο λουκ, όπως φάνηκε στη σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται στην Ουάσινγκτον για την σημερινή ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την νέα Αμερικανίδα πρεσβευτή στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του, Έλενα Τζούλη.
«Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Πάνος Καμμένος.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.