Η Μελίνα Ασλανίδου εξήγησε την Τετάρτη (12/6) στο «Στούντιο 4» για το πώς ο πρόωρος θάνατος του αδελφού της στάθηκε η αφορμή για να αποφασίσει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη και να έρθει στην Αθήνα, ώστε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της.
Όπως ανέφερε η Μελίνα Ασλανίδου για δύο χρόνια αν και είχε δεχτεί πρόταση να κατέβει στην πρωτεύουσα, δεν το ήθελε γιατί ήταν καλά με την παρέα της που τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη.
«Τότε δεν είχα τέτοιες βλέψεις, ήμουν πολύ καλά στον "Μύλο" όπου τραγουδούσα. Μου έδινε κάθε μέρα, μάθαινα πράγματα. Το φοβόμουν κιόλας να έρθω στην Αθήνα, αλλά μετά ήρθα. Συνέβη κάτι πολύ σοβαρό στη ζωή μου και εκεί έγινε η ανατροπή και είπα "τώρα ζεις", το μεγαλύτερο μάθημα. Αυτό έχει εντυπωθεί μέσα μου», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια, αναφερόμενη στον θάνατο του αδερφού της.
«Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος… Γιατί τα νέα παιδιά να φεύγουν; Η φυσιολογική ζωή λέει ότι ένας άνθρωπος θα μεγαλώσει, θα κάνει οικογένεια, και στα γεράματα θα φύγει. Αυτό ήταν λίγο ανάποδο, δεν προλαβαίνει», πρόσθεσε.
«Λειτούργησε σαν εφαλτήριο να πάρω τη μεγάλη απόφαση να φύγω από τη Θεσσαλονίκη και να έρθω στην Αθήνα, το 2000. Η πρώτη μου επαφή στην Αθήνα ήταν με τον Γιώργο Νταλάρα, τον μεγάλο μου δάσκαλο. Όταν ήρθα, έμενα σε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο στην Ομόνοια που τότε ήταν τελείως διαφορετική απ' ότι σήμερα», είπε στη συνέχεια η Μελίνα Ασλανίδου.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.