Μενού
Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης
Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης | (NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ)
  • Α-
  • Α+

Ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και -μεταξύ άλλων- μίλησε στην Αθηναϊδα Νέγκα για τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου και αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύεται με τη σύντροφό του.

«Ήμουν αισθηματίας. Έκανα καντάδες με κιθάρα, τραγουδώντας Κώστα Χατζή. Μια φορά έκανα καντάδα σε μια κοπέλα και βγήκε στο μπαλκόνι νο αδερφός της» είπε αρχικά ο Μιχάλης Κουινέλης.

«Δεν παντρευόμαστε με την Ήβη για να μην χωρίσουμε. Δεν θέλω να χωρίσω με την Ήβη, γι’ αυτό δεν θέλω να την παντρευτώ. Είναι κάτι που το είχα πει για αστείο και είναι αστείο. Δεν είναι κάτι που το έχουμε βάλει για να το προγραμματίσουμε και ούτε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. Αφήνοντάς του ίσως γίνει με πιο ρομαντικό τρόπο. Επειδή κυλούσαν τα πράγματα, νιώθουμε φουλ οικογένεια. Με μπαμπάδες άλλους στο πάρκο, με ρυζογκοφρέτες στις κούνιες. Τον βηματισμό μου τον βρήκα εδώ και δύο χρόνια. Εγώ αγχώθηκα πολύ με το παιδί. Δεν ήξερα αν θα καταφέρω με τις υποχρεώσεις μου» ανέφερε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Μιχάλης Κουινέλης: «Δεν την ψώνισα ποτέ γιατί δεν αποκόπηκα από τις ρίζες μου»

Ο Μιχάλης Κουινέλης μίλησε και για την απόφασή τους να ζήσουν στην Αλεξανδρούπολη. «Εγώ πιστεύω ότι δεν την ψώνισα ποτέ γιατί δεν αποκόπηκα από τις ρίζες μου. Ό,τι γινόταν γύρω μου είχα επαφή με την Αλεξανδρούπολη. Το μόνο διάστημα που έζησα στην Αθήνα ήταν σαν φοιτητής. Μετά γύρισα Αλεξανδρούπολη, εκεί δούλευα, εκεί ζούσα. Και όταν άρχισαν οι απαιτήσεις να γίνονται περισσότερους, μοίραζα τον χρόνο. Δεν θα μπορούσα να αντέξω την καθημερινότητά της Αθήνας. Είναι λάθος να τρως τον χρόνο σου στην κίνηση. Προσπαθούσα πάντα να βρίσκω τη χρυσή τομή στα πράγματα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA