Ο Mente Fuerte, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας, έκανε το βράδυ της Τρίτης (4/3) μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ο τράπερ δημοσίευσε μια φωτογραφία-κολάζ, συγκρίνοντας την εικόνα του σώματός του πριν και μετά την απώλεια των κιλών.
«Παγκόσμια ημέρα κατά της παχυσαρκίας. Αν μπορούμε να γίνουμε παράδειγμα για τους νεότερους τότε έχουμε υποχρέωση να γίνουμε το καλύτερο παράδειγμα» έγραψε ο Mente Furte.

Mente Fuerte: «Ήθελα να χάσω κιλά, γιατί έφτασα σε ένα σημείο που δεν ένιωθα καλά με μένα»
Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Mente Fuerte είχε αποκαλύψει πώς είχε χάσει αρκετά κιλά. «Έφτασα σε ένα σημείο, που δεν ένιωθα καλά με εμένα. Δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουν οι άλλοι ή αν σε γουστάρουν οι γυναίκες. Είναι θέμα πώς αισθάνεσαι. Είχα πάρει πολλά κιλά, γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά.
Πάντα ήμουν γεμάτος, αλλά εκεί 19-20 χρονών με επηρέασε. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα χάσει άλλες δύο φορές μόνος μου τα κιλά με γυμναστικές και διατροφές, αλλά δεν είχα το κουράγιο να το ξανακάνω.
Τα αντικαταθλιπτικά τελειώνουν ποτέ; Πρέπει να δουλέψεις πολύ με τον εαυτό σου. Δεν τα πάω καλά με τους ψυχολόγους, θέλω να τα πάω. Δεν έχω βρει εγώ τον κατάλληλο».
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Ντενίση κι ένας μουφτής μπαίνουν σε μία αίθουσα
- Κολομβία: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 21χρονη έγκυο και της πήραν το έμβρυο από την κοιλιά
- Θοδωρής Φέρρης: Μέθυσε σε συναυλία του στα Χανιά - «Είμαι γάμ@@@ε τα, μη με διαλύσετε»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.