Μενού
mitera-gios
Μητέρα και γιος | TikTok
  • Α-
  • Α+

Το να είσαι γονιός είναι μία τεράστια πρόκληση, καθώς είναι σημαντικό οι μαμάδες και οι μπαμπάδες εκεί έξω να διδάσκουν στα παιδιά τους τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος και πώς να συμπεριφέρεσαι με σεβασμό στους γύρω σου.

Έτσι μία μητέρα διδάσκει στον γιο της τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σε αυτόν τον κόσμο και του εξηγεί σε βίντεο στο TikTok ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό οι γυναίκες να έχουν τριχοφυΐα στο σώμα τους.

Επειδή η ίδια όταν ήταν κορίτσι είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τις τρίχες του σώματός της, σκέφτηκε ότι αυτό ήταν ένα σημαντικό μάθημα που έπρεπε να διδάξει στον γιο της από μικρή ηλικία. 

@payalforstyle

Dusty thinks he can bully & laugh at girls for body hair? Never here. As a girl who has been self conscious of body hair since THIRD GRADE, this one was very important to make. #bodyhairshaming #dustyson #dustydaughter #trending #momsoftiktok #raisingboys #raisingsons #raisingboysright

♬ original sound - Bryan
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA