Μενού
Η Μόνικα Μπελούτσι στο Elle Spain
Η Μόνικα Μπελούτσι στο Elle Spain | (Instagram @letiziacarnevale / @juankr_)
  • Α-
  • Α+

Η Μόνικα Μπελούτσι φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Elle Spain και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το πέρασμα του χρόνου καθώς και για τον ρόλο που έχει παίξει η εξωτερική της εμφάνιση στην καριέρα της. 

«Είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα» είπε για τον χρόνο που περνάει. «Είμαι σαν όλους τους άλλους, λέω στον εαυτό μου ότι είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα. Και αν ο χρόνος περνάει σημαίνει ότι είσαι τυχερός που είσαι ακόμα εδώ. Η βιολογική ηλικία έχει συνέπειες, δεν απολαμβάνουμε πλέον τα πλεονεκτήματα της νεότητας.

Υπάρχει ένας φυσικός μετασχηματισμός και έρχεται μια στιγμή που πρέπει να τον αποδεχτείς. Το σημαντικό είναι να συνεχίσω να αισθάνομαι καλά και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και με διεγείρουν».

Η Ιταλίδα σταρ ρωτήθηκε για τον ρόλο που έπαιξε η εξωτερική  της εμφάνιση στην καριέρα της με την ίδια να δηλώνει: «Είμαι 59 ετών και εξακολουθώ να εργάζομαι, οπότε δεν νομίζω ότι πρόκειται μόνο για την ομορφιά. Η αρχική περιέργεια καταλήγει στο κενό αν δεν υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτήν».

Για τη φυσική της κατάσταση, ανέφερε ότι: «Δεν έχω εμμονή. Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, ποτέ πολύ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο. Όταν είσαι 50 ή 60 ετών δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες όπως όταν είσαι 20 ετών».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA