Μενού
Ωμό κρέας
Ωμό κρέας | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι η κατανάλωση τροφίμων στη «φυσική» τους κατάσταση, ωμά δηλαδή, μπορεί να έχει σωρεία πλεονεκτημάτων, και ανάμεσά τους είναι η Ashley English, influencer και μοντέλο από τη Βρετανία, η οποία επιμένει στην ωμοφαγία, τρώγοντας ακόμα και ωμό κρέας και απαστερίωτο γάλα. 

Όπως γράφει η Sun, η νεαρή επιμένει πως το να τρως ωμό κρέας είναι το ίδιο με το να τρως σούσι, αλλά προειδοποίησε ότι πρέπει να προτιμάται κρέας από εξειδικευμένους χασάπηδες, καθώς αυτό του σούπερ μάρκετ μπορεί να είναι επικίνδυνο

Ένα τυπικό της γεύμα περιλαμβάνει μία ωμή μπριζόλα ribeye, μαζί με φέτες πορτοκαλιού, καπνιστά μανιτάρια και άβραστο νωπό γάλα. Άλλα αγαπημένα της περιλαμβάνουν ομελέτα με πάπια, ωμό μυελό των οστών, φρούτα και παστές σαρδέλες.

@byashleyenglish

Hippe farm girl life 🧑🏽‍🌾💗🐮

♬ genesis grimes - tchisa !

Γιατί επιλέγει την ωμοφαγία

Μιλώντας στο TikTok, η Ashley εξήγησε το σκεπτικό πίσω από τις επιλογές διατροφής της και ισχυρίστηκε ότι αυτή είναι μια κοινή πρακτική που υπάρχει εδώ και αιώνες. «Το ωμό κρέας καταναλώνεται από πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο εδώ και χιλιάδες χρόνια, ακόμα και σήμερα», είπε.

«Όπως τρώμε ωμό σούσι, μπορείτε επίσης να τρώτε άλλα κρέατα άψητα και το ωμό κρέας στην πραγματικότητα περιέχει περισσότερα βιοδιαθέσιμα θρεπτικά συστατικά από το μαγειρεμένο κρέας», πρόσθεσε.

Σχετικά με την προμήθεια των προϊόντων, η Ashley συμβούλεψε πως πρέπει να έχετε μια αξιόπιστη πηγή για το κρέας σας και να αποφεύγονται τα κανονικά σουπερμάρκετ. «Φυσικά, συνιστώ να προμηθευτείτε από τοπικές φάρμες και να αγοράζετε κρέατα που τρέφονται με χόρτο και βιολογικά»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA