Μενού
Το μοντέλο του Playboy και influencer Ζανάινα Πραζέρες
Το μοντέλο του Playboy και influencer Ζανάινα Πραζέρες | (Instagram @janaina3)
  • Α-
  • Α+

Μοντέλο του Playboy ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την επιλογή των ρούχων της όταν επισκέφθηκε πάρκο της Disney. Ο λόγος για την 35χρονη Ζανάινα Πραζέρες, η οποία ήταν εξώφυλλο στο Playboy της Νορβηγίας πριν από μερικούς μήνες.

Το μοντέλο από τη Βραζιλία δέχθηκε, σύμφωνα με την Daily Star, πληθώρα αρνητικών σχολίων καθώς επέλεξε να επισκεφθεί πάρκο της Disney φορώντας ένα μακρυμάνικο μαύρο πουλόβερ και ένα εφαρμοστό κολάν και μαύρες μπότες. 

«Πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχει χρόνος και χώρος για τα πάντα. Η Disney δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να φορέσει τέτοια αισθησιακά ρούχα» σχολίασε κάποιοες, ενώ άλλος πρόσθεσε: «Είναι λυπηρό να βλέπεις πως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν επίγνωση του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκονται. Η Disney είναι ένα μέρος για τη μαγεία και την αθωότητα, όχι για να επιδεικνύετε υπερβολικά το σώμα σας».

Δείτε εδώ: Ο Νίκος Καρβέλας έβαλε «φωτιά» στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη: Μόλις τελειώσω, θα ρωτάς

Σύμφωνα με την Ζανάινα, το ντύσιμό της εκνεύρισε πολλές μαμάδες. Μια από αυτές είπε: «Ως γονιός νιώθω άβολα βλέποντας influencers να φορούν τόσο αποκαλυπτικά ρούχα στη Disney. Θέλω τα παιδιά μου να απολαμβάνουν την εμπειρία χωρίς να εκτίθενται σε αυτό».

Το μοντέλο του Playboy και influencer Ζανάινα Πραζέρες
Η Ζανάινα Πραζέρες ξεσήκωσε αντιδράσεις με τα ρούχα που φόρεσε όταν επισκέφθηκε πάρκο της Disney | (Instagram @janaina3)

Αλλά η Ζανάινα δεν φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα από τα όσα έλεγαν οι haters. «Φοράω αυτό που με κάνει να νιώθω καλά και αυτοπεποίθηση. Δεν είμαι εδώ για να ικανοποιήσω τους άλλους. Αν δεν τους αρέσει, αυτό είναι το πρόβλημά τους».

Δείτε επίσης:

Ο «κουρεμένος» επιτελάρχης, ο Καρανίκας που... έδωσε την Ακρίτα και το ΠΑΣΟΚ που δεν θέλει την Golden Visa

Άγιοι Ανάργυροι: Διατάχθηκε ΕΔΕ για τη γυναικοκτονία - Η 28χρονη ζήτησε να τη συνοδεύσει περιπολικό

Το μυστικό για να καθαρίζουν οι κουτάλες - Η απίστευτη βρωμιά που βγάζουν ακόμα και πλυμένες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA