Μενού
bianca censori
Μπιάνκα Σένσορι | Instagram @whoopsee.it
  • Α-
  • Α+

Όταν έγινε γνωστό ότι ο Κάνιε Γουέστ ξαναπαντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 2023, μόλις δύο μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν, το κοινό αδημονούσε να μάθει ποια ήταν η επόμενη κυρία West. Δεν υπήρχε ποτέ καμία αμφιβολία ότι η ενδυματολογική της ατζέντα θα ήταν εξαιρετική, λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό του «Ye» να βγαίνει με γυναίκες με άψογο στυλ, και η Μπιάνκα Σένσορι ταιριάζει στην περιγραφή.

Από το δραματικό pixie κούρεμά της μέχρι τις τολμηρές επιλογές ρούχων της, δεν είχε υπάρξει ποτέ -μέχρι τότε- κάποια βαρετή στιγμή μόδας για την Αυστραλή αρχιτέκτονα. 

Μέχρι που τα πράγματα άλλαξαν. Οι γυμνές εμφανίσεις της και το «ερωτικό σκάνδαλο» μέσα σε θαλάσσιο ταξί στη Βενετία που επέβαινε με τον «σύζυγό» της Κάνιε Γουέστ την καθόρισαν, έγιναν λόγος για να ασχοληθούν τα ταμπλόιντ μαζί της. Τα Μέσα την αντιπάθησαν και η εξωτερική της εμφάνιση έχει σχολιαστεί πολλάκις ως «χυδαία» και «πρόστυχη». Όσο πιο αρνητικά τη σχολιάζουν τα Μέσα, τόσες περισσότερες αφορμές τους δίνει, κυλοφορόντας γυμνόστηθη στους δρόμους της Φλωρεντίας, καλύπτοντας το στήθος της με ένα μαξιλάρι.  

Ποια είναι η Μπιάνκα Σένσορι;

Η Μπιάνκα Σένσορι είναι αρχιτέκτονας σχεδιαστής στο brand Yeezy του Κάνιε Γουέστ, εντάχθηκε στην εταιρεία τον Νοέμβριο του 2020. Πιστεύεται ότι είναι σχεδόν 20 χρόνια νεότερη του Ye - εμφανίστηκε σε ένα άρθρο για το iD το 2016 με την ηλικία της να αναφέρεται ως 21 (γεννημένη περίπου το 1995). Ο Γουέστ γεννήθηκε το 1977.

Η Μπιάνκα Σένσορι ξεκίνησε μια εταιρεία κοσμημάτων με την ονομασία Nylons μετά το λύκειο και συνέχισε την επιχείρηση κατά τη διάρκεια των σπουδών της κάνοντας αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης.

Μπιάνκα Σένσορι: Ο γάμος με τον Κάνιε Γουέστ

Το ζευγάρι φέρεται να παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή στο Λος Άντζελες, αν και το TMZ ανέφερε τότε: «Οι πηγές μας λένε ότι ο Ye και η Μπιάνκα έκαναν πρόσφατα κάποιου είδους γαμήλια τελετή - αν και μας είπαν ότι δεν φαίνεται να έχουν καταθέσει πιστοποιητικό γάμου για να το κάνουν νόμιμο».

Ο «γάμος» του μουσικού με την σωσία της Kardashian ήρθε παράλληλα με τη δημόσια κατακραυγή για τα ενοχλητικά αντισημιτικά του σχόλια.

Οι ακραίες αλλαγές στην εμφάνισή της

Η Μπιάνκα Σένσορι δεν ήταν πάντα έτσι, ακραία και προκλητική, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Οι αλλαγές στην εμφάνισή της προκαλούν προβληματισμό και πολλοί αναρωτιούνται, αν πρόκειται για δική της πρωτοβουλία ή έχει επηρεαστεί από τον διάσημο σύζυγό της. Υπάρχει μάλιστα η εντύπωση ότι η Μπιάνκα Σένσορι προσπαθεί με πλαστικές επεμβάσεις να μοιάσει στην πρώην σύζυγο του Γουέστ, Κιμ Καρντάσιαν.

Δημοσιογράφος της DailyMail κάνει λόγο ακόμη και για «χειραγώγησή της από τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος δεν διστάζει να τη μεταμορφώσει σε μαριονέτα του χάριν διαφήμισης της εταιρείας και του ονόματός του».

Πηγή που μίλησε στη Daily Mail, ανέφερε ότι ο Κάνιε Γουέστ προσπαθεί να κάνει την Μπιάνκα μία ριζοσπαστικοποιημένη εκδοχή της Κιμ Καρντάσιαν. «Η διαφορά είναι ότι όταν η Κιμ ήταν με τον Κάνιε, ήταν σεβαστός στον χώρο της μόδας. Τώρα έχει χάσει τον σεβασμό τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ανησυχούν οι φίλοι της

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως οι φίλοι της Μπάνκια Σένσορι έχουν εκφράσει την ανησυχία τους σχετικά με τη σχέση της 28χρονης με τον διάσημο ράπερ, ο οποίος φέρεται να τους έχει κάνει σχεδόν αδύνατη την επικοινωνία μαζί της.

«Η Μπιάνκα έχει κολλήσει και οι φίλοι της προσπαθούν να τη σώσουν, αλλά κανείς δεν μπορεί εξαιτίας των μπλόκων που έχει στήσει ο Κάνιε γύρω της», δήλωσε την Τετάρτη στη DailyMail.com πηγή που περιγράφεται ως «στενή φίλη».

«Όλοι είναι εξαιρετικά ανήσυχοι. Δεν είναι αυτή που είναι. Είναι ένα απίστευτα ειλικρινές και ζωηρό άτομο που ποτέ δεν είναι από αυτά που κρατάνε το στόμα τους κλειστό». Η πηγή υποστήριξε ακόμη ότι η Σένσορι δεν έχει «κανέναν στη ζωή της αυτή τη στιγμή εκτός από τον Γουέστ», χαρακτηρίζοντας την κατάσταση «τόσο τρομακτική».

Οι πράξεις και οι εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα και κυρίως στην Ιταλία φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι τρόπος να τραβήξει πάνω της την προσοχή. Αυτό που μένει ωστόσο να απαντηθεί (αν απαντηθεί) είναι αν όλα αυτά γίνονται με τη θέλησή της ή αν η Μπιάνκα Σένσορι είναι θύμα ελέγχου του ναρκισσιστή Κάνιε Γουέστ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA