Μενού
beyonce-65-vraveia-grammy
Beyonce - 65η απονομή βραβείων Grammy 2023 | AP
  • Α-
  • Α+

Ανύπαρκτες δείχνουν να είναι οι σχέσεις ανάμεσα στη Μπιγιονσέ και τον 13χρονο ετεροθαλή αδελφό της, Νίξον, σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας του, Αλεξάντρα Ράιτ

Η Αλεξάντρα Ράιτ απέκτησε τον Νίξον το 2009 μαζί με τον πατέρα της διάσημης τραγουδίστριας, Μάθιου Νόουλς, όσο εκείνος ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της Μπιγιονσέ, Τίνα Νόουλς-Λόουσον.

Σύμφωνα με τη Ράιτ, ο Νίξον συνέχεια αναρωτιέται «Γιατί δεν με αγαπάει αυτό το άτομο;», αφού ο πατέρας του δεν τον έχει δει ούτε μία φορά από τότε που γεννήθηκε. «Είναι μια πολύ ανθρώπινη ιστορία και μερικές φορές κάθομαι στο μπάνιο και κλαίω γιατί απλά δεν ξέρω πώς να τον βοηθήσω να σταθεί στα πόδια του».

Επίσης, όπως τονίζει στο σχολείο πάντα τον ρωτάνε αν είναι ο ετεροθαλής αδελφός της Μπιγιονσέ, κάτι που τον φέρνει σε δύσκολη θέση. 

Επαφή δεν υπήρξε ποτέ ούτε με τον Μάθιου Νόουλς ούτε με την Μπιγιονσέ ούτε καν τώρα που η τραγουδίστρια αγόρασε ένα πελώριο σπίτι σε απόσταση μόλις 10 μιλίων από το σημείο που μένει η Αλεξάντρα Ράιτ με τον Νίξον, όπως λέει η 52χρονη γυναίκα. 

«Είναι δισεκατομμυριούχος και μόλις αγόρασε το πιο ακριβό σπίτι στην Καλιφόρνια, δέκα μίλια μακριά από το σπίτι μας. Αλλά όχι, δεν υπήρξε καμία επαφή», τόνισε η Αλεξάντρα Ράιτ.

Όπως αναφέρει η Sun, «η Αλεξάντρα Ράιτ «λυγίζει και κλαίει ακούγοντας ένα από τα τραγούδια της Μπιγιονσέ», ειδικά εκείνο με τίτλο «Ring Off» στο οποίο αφηγείται τις απιστίες του πατέρα της, Μάθιου. 

«Ο Νίξον δεν είχε ποτέ την πολυτέλεια να είναι ένα κανονικό παιδί. Η συγγένεια με κάποιον διάσημο πνίγει παιδιά σαν αυτόν και χάνουν την ταυτότητά τους. Είναι ο ετεροθαλής αδερφός ή το θετό παιδί του τάδε», τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα και η κρυφή ελπίδα 

«Του λέω, "η φήμη δεν ισοδυναμεί με ευτυχία", γι' αυτό ποτέ μην επιθυμείς αυτό που έχει κάποιος άλλος. Αλλά είναι δύσκολο να βλέπεις ανθρώπους να ζουν ως δισεκατομμυριούχοι. Τι σκέφτεται αυτό το παιδί όταν εγώ δουλεύω 16 ώρες την ημέρα και προσπαθώ να πληρώσω τους λογαριασμούς; Πώς αισθάνεται;», αναρωτήθηκε. 

Παρόλα αυτά η ίδια δεν κατηγορεί την Μπιγιονσέ για την όλη κατάσταση, λέγοντας: «Νομίζω ότι η Μπιγιονσέ είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και δεν έχει κάνει ποτέ κάτι που να με βλάψει». 

Μάλιστα, δεν κρύβει την ελπίδα της ότι στο μέλλον η τραγουδίστρια και ο γιος της θα έρθουν τελικά σε επαφή ακόμα και αν αυτό γίνει μέσω social media. 

Στο παρελθόν η Ράιτ αντιμετώπισε τεράστια οικονομικά προβλήματα μετά τον χωρισμό της με τον Μάθιου εξαιτίας μια μεγάλης δικαστικής διαμάχης που ξέσπασε μεταξύ τους με αφορμή τα έξοδα για την ανατροφή του παιδιού. Η ίδια αναγκάστηκε να καταθέσει αίτηση πτώχευσης το 2014 και να μετακομίσει σε τροχόσπιτο.

Μόλις το 2017 κατόρθωσε να νοικιάσει ένα διαμέρισμα δύο δωματίων, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα ζούσαν στο σπίτι της Αμερικανίδας ηθοποιού και φίλης της, Σαρ Τζάκσον. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA