Μενού
britney-spears
Μπρίτνεϊ Σπίαρς | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει γίνει πρωτοσέλιδο τον τελευταίο καιρό, αλλά όχι για τη μουσική της και πλέον διεκδικεί τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, με τον τρόπο που το κάνει εδώ και δεκαετίες. Με την μουσική της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο γνωστός ράπερ Will.i.am σόκαραν τους θαυμαστές τους, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία ενός κοινού νέου single-έκπληξη και έδωσαν στους θαυμαστές τους μία... γεύση από το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Mind Your Business», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα σήμερα, Τρίτη 18 Ιουλίου. 

Η 41χρονη σταρ είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ράπερ των Black Eyed Peas στην επιτυχία του 2012, Scream & Shout, η οποία ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube τον Μάιο. 

Οι δύο σταρ συνεργάστηκαν επίσης το 2011 στο τραγούδι Big Fat Bass, και ο 48χρονος ήταν ο εκτελεστικός παραγωγός στο άλμπουμ της, «Britney Jean» το 2013.

Ο ράπερ δημοσίευσε στο Instagram του ένα teaser βίντεο για τη νέα τους συνεργασία και οι 1,5 εκατομμύριο ακόλουθοί του τρελάθηκαν από χαρά, σπεύδοντας να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους, συμπεριλαμβανομένης της Paris Hilton, η οποία έγραψε: «#Sliving icons».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA