Μενού
bruce-willis-emma-heming
Emma Heming - Bruce Willis | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Μία ανάρτηση-ξέσπασμα έκανε η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμα Χέμινγκ, αναφερόμενη στη ζωή της με τον ηθοποιό που έχει διαγνωστεί με άνοια.

Το 45χρονο πρώην μοντέλο, «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται η ίδια συναισθηματικά φορτισμένη και απευθύνεται σε όσους έχουν αναλάβει τον ρόλο του φροντιστή για τους συντρόφους τους.

Η σύντροφος του Μπρους Γουίλις, που έχει αναλάβει την ενημέρωση των θαυμαστών του ηθοποιού για την πορεία της υγείας του, παραδέχεται ότι η ίδια «δεν είναι καλά» και τονίζει ότι, αν και βάζει τα δυνατά της, δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στην «καταστροφή και την κατήφεια» που συνοδεύει τη διάγνωση του συζύγου της.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Die Hard» διαγνώστηκε φέτος με μετωποκροταφική άνοια, με την κατάστασή του να είναι μη θεραπεύσιμη και να επιδεινώνεται ραγδαία.

«Καταβάλλω συνειδητά προσπάθεια καθημερινά να ζω την καλύτερη ζωή που μπορώ. Το κάνω για τον εαυτό μου, τα δύο μας παιδιά και τον Μπρους, που δεν θα ήθελε να ζω διαφορετικά», αναφέρει στο σχετικό βίντεο δακρυσμένη η Χέμινγκ, που έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον ηθοποιό.

«Όταν δεν φροντίζουμε τον εαυτό μας, δεν μπορούμε να φροντίσουμε κάποιον που αγαπάμε», πρόσθεσε η ίδια ενώ προέτρεψε όσους βρίσκονται αντιμέτωποι με παρόμοιες καταστάσεις να αφιερώνουν λίγο χρόνο στον εαυτό τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA