Η Ναταλία Γερμανού απουσιάζει και σήμερα Κυριακή (9/3) από το «Καλύτερα δεν γίνεται», μετά τη μη προγραμματισμένη επέμβαση που έκανε και σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην εκπομπή, έκανε τις πρώτες δηλώσεις για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε, εξηγώντας πως είναι ευγνώμων που αυτό έγινε εγκαίρως.
Μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία αιφνιδίασε τους συνεργάτες της και χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που έχει δεχθεί.
«Είναι πάρα πολύ ωραίο να σας βλέπω και να σας καμαρώνω. Είστε φανταστικοί, σας απολαμβάνω πάρα πολύ, σας το λέω ειλικρινά, καμαρώνω σαν παγόνι», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.
«Νομίζω ότι θα είμαι κάθε μέρα και καλύτερα. Επειδή πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μας ακούνε και άνθρωποι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, θεωρώ ότι είναι ύβρις να γκρινιάζουμε για κάτι, το οποίο το εντοπίζεις εγκαίρως και το αντιμετωπίζεις.
Οπότε είμαι ευγνώμων που το αντιμετώπισα εγκαίρως, πολύ ευγνώμων απέναντι στον γιατρό μου που είναι εξαιρετικός και στον κόσμο που μου έστειλε όλα αυτά τα μηνύματα και σε εσάς και πρώτα ο Θεός, το άλλο Σαββατοκύριακο θα είμαστε μαζί. Δεν κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, είστε ό,τι καλύτερο».
- Κόλαφος από Τζίμα: «Όποια πέτρα και αν σηκώσεις στην Κρήτη βρίσκεις... ΟΠΕΚΕΠΕ - Μετά φταίει η Κοβέσι!»
- CBS: Τα έξι σημεία που περιλαμβάνει το «μνημόνιο κατανόησης» ΗΠΑ - Ιράν - Πώς θα ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- «Υγειονομική βόμβα» στη Σαντορίνη: Τουρίστες σκόρπισαν τέφρα στα σοκάκια και έγιναν viral
- Μενεγάκη: Το μήνυμα στον Δέλλα για τον χαμό της Μαστροκώστα - «Πίστευα πως θα τα καταφέρει»
Αυτό το άρθρο στο Reader δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη γνωμάτευση ενός ιατρού. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας έχετε, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο επαγγελματία υγείας.