Μενού
Η τραγουδίστρια Ναυσικά στο βίντεοκλιπ για το «Κάνω Όνειρα»
Η Ναυσικά στο βίντεοκλιπ για το «Κάνω Όνειρα» | (Youtube Cobalt Music)
  • Α-
  • Α+

Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση για τη Ναυσικά, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ το πρωί της Τετάρτης (7/2). Η τραγουδίστρια που έκανε τεράστια επιτυχία με το τραγούδι «Κάνω Όνειρα» μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για εκείνη την περίοδο, που ήταν ακόμη μαθήτρια στο σχολείο.

Η Ναυσικά εξομολογήθηκε πως «στο σχολείο τότε ήταν χάλια η κατάσταση, τραγική. Τα παιδιά δεν ήταν πολύ ευγενικά μαζί μου. Δεν τους άρεσε που κάποιος ξεχώριζε σαφώς όπως και εμένα δεν θα μου άρεσε, για να πω την αλήθεια. Δηλαδή τώρα που το βλέπω, αν ήμουν γονέας αυτή τη στιγμή, δεν νομίζω ότι θα άφηνα το παιδί μου να εκτεθεί τόσο πολύ».

Ναυσικά: «Τα παιδιά στο σχολείο μου έκαναν bullying»

«Για αυτό το timing πρέπει να έχεις πολύ δυνατό χαρακτήρα και χτισμένο. Γι’ αυτό και λένε ότι μετά από τα 18 πρέπει να κάνεις επαγγελματικά βήματα. Θα μπορούσα να πω ότι τα παιδιά στο σχολείο μου έκαναν bullying, ναι. Γενικά ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος όταν πρωτοβγήκε το τραγούδι «Κάνω όνειρα». Όταν ήμουν στο στούντιο, πριν βγει το κομμάτι, περνούσα τέλεια στο σχολείο. Ήμουν πολύ δημοφιλής, με πάρα πολλούς φίλους και είχα και σχέση τότε».

«Με το που σκάει όμως η συνέντευξη με τον Νίκο Χατζηνικολάου τότε, το επόμενο πρωί δεν μου μιλούσε κανείς. Κανείς όμως! Ακόμα και οι καθηγητές πίεζαν τα παιδιά για να με χαιρετήσουν, ήταν μια τρομακτική περίοδος» περιέγραψε η Ναυσικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA