Μενού
Η Τζέσικα Πέτγουεϊ
Η Τζέσικα Πέτγουεϊ | Instagram
  • Α-
  • Α+

Τεράστια θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου μίας γνωστής YouTuber και μητέρας τριών παιδιών, της Τζέσικα Πέτγουεϊ, η οποία κατέληξε μετά από πολύμηνη μάχη με το καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, σύμφωνα και με ενημέρωση της οικογένειάς της.

Όπως μεταφέρει η Sun, η 36χρονη Τζέσικα διαγνώστηκε με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας τρίτου σταδίου πέρυσι. Όπως έχει η ίδια πει, οι γιατροί είχαν διαγνώσει αρχικά τους όγκους της ως καλοήθη ινομυώματα.

Η μικρότερη αδερφή της, η Ρέινι, μοιράστηκε τη σπαρακτική είδηση ​​ότι η fashion influencer έχασε τελικά τη ζωή της, με μία ανάρτηση στο Instagram: «Είναι τα γενέθλιά μου σήμερα, και το μόνο πράγμα που θα μπορούσα ποτέ να ευχηθώ είναι ο Θεός να σε φέρει πίσω σε αυτή τη γη».

Το συγκινητικό «αντίο» και η μοιραία διάγνωση

«Έχασα την υπέροχη μεγάλη μου αδερφή πριν από δύο μέρες και η καρδιά μου δεν έχει νιώσει ποτέ τέτοιο πόνο», συνέχισε η Ρέινι στην ανάρτηση. 

Η Τζέσικα, μητέρα δύο παιδιών,  αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Ιούλιο του 2023. 

«Με κάνει τόσο χαρούμενη το πόσο μακριά έχω φτάσει στη ζωή, γιατί μερικούς μήνες πριν, έμαθα κάποια συνταρακτικά νέα. Διαγνώστηκα με 3ου σταδίου καρκίνο του τραχήλου της μήτρας», έγραφε τότε. 

Είπε ότι αρχικά διαγνώστηκε λανθασμένα με ινομυώματα αφού πρώτα αναζήτησε ιατρική βοήθεια για «έντονη κολπική αιμορραγία» τον Ιούνιο του 2022. Η Τζέσικα συμβουλεύτηκε τελικά έναν ογκολόγο στις 8 Φεβρουαρίου 2023.

«Μου έκανε μια βιοψία. Όταν ξύπνησα από την αναισθησία, είπε σαν να μη συμβαίνει τίποτα: «Ναι, έχεις καρκίνο του τραχήλου της μήτρας σταδίου 3. Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ινομύωμα, αλλά καρκίνος. Οι γιατροί έκαναν λάθος όλον αυτό τον καιρό», είχε γράψει.

Η Τζέσικα έδωσε γενναία μάχη με την επιθετική ασθένεια από τη στιγμή που διαγνώστηκε, αλλά πέθανε τραγικά. Η Ρέινι, στη δημοσίευσή της, έκλεισε λέγοντας: «Η ζωή δεν θα είναι ποτέ ίδια χωρίς το γέλιο, τις φάρσες και τα αστεία της. Η απώλεια ενός αδερφού είναι σαν να κόβεται ένα νήμα μέσα σου. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA