Μενού
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε γκαλά στο Μπέβερλι Χιλς
Μπρίτνεϊ Σπίαρς | Rich Fury/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνεχίζει να δημοσιεύει αλλόκοτα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά, η  41χρονη τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο από το κρεβάτι της, όπου είναι ξαπλωμένη, είναι γυμνή και φορά μόνο ένα μαύρο τσόκερ στον λαιμό της. 

Η Μπρίντεϊ Σπίαρς δείχνει το ντεκολτέ της, ενώ κρύβει το στήθος της με τα χέρια και χαμογελάει πριν πει «καλημέρα» αλλάζοντας τη φωνή της.

Η 41χρονη έκανε και διάφορες γκριμάτσες με το πρόσωπό της, πριν δείξει ξανά το σώμα της.

Στη συνέχεια είπε για δεύτερη φορά «καλημέρα» με την ίδια περίεργη φωνή, ενώ έδειξε τα δόντια της και έφερε την κάμερα πιο κοντά στο πρόσωπό της.

Παρόλο που η ποπ σταρ έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα στους ακολούθους της, να σχολιάσουν κάτω από τις δημοσιεύσεις της, πρακτορεία του εξωτερικού αναδημοσίευσαν στο Twitter το κλιπ, που σχολιάστηκε από τους περισσότερους ως παράξενο και άβολο.

«Είμαι τεράστιος φαν της, αλλά πρέπει κάτι να γίνει. Αυτό είναι παράξενο» έγραψε ένας χρήστης της πλατφόρμας, κάτω από δημοσίευμα της Page Six.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA