Δεν έχουν τέλος τα απρόοπτα στον διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, καθώς μετά τον αποκλεισμό της Ολλανδίας από τον τελικό και τις αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Ισραήλ, σημειώθηκε ένα ακόμα περιστατικό, αυτή τη φορά με την συμμετοχή της Ιρλανδίας.
Η ιρλανδική παρουσία με εκπρόσωπο το Bambie Thug, ανακοίνωσε με στόρι στο Instagram ότι καθώς περίμενε να ανέβει στην σκηνή για την πρόβα για την παρέλαση των σημαιών, το απόγευμα του Σαββάτου (11/05), κάτι τέτοιο δεν συνέβη κατόπιν ενημέρωσης από την EBU.
Συνεπώς, ενημερώνει τους θαυμαστές, ότι έχασε την πρόβα με τα ρούχα και πως ελπίζει να τους δει στην σκηνή του αποψινού μεγάλου τελικού.
Το non-binary Bambie Thug ξεχωρίζει για την «γκόθικ» περσόνα του και για την ιδιαίτερη σκηνική του παρουσία.
Επίσης αποτελεί το πρώτο Ιρλανδό εκπρόσωπο που κατάφερε να περάσει στον τελικό του διαγωνισμού από το 2018 και το πρώτο non binary εκπρόσωπο σε τελικό της Eurovision.

- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.