Μενού
Ηλικιωμένο ζευγάρι
Ηλικιωμένο ζευγάρι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ίσως διεκδικούν τον τίτλο του πιο ηλικιωμένου νεόνυμφου ζευγαριού του κόσμου. ένας άνδρας 100 ετών και μία γυναίκα 102 ετών, που παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο μόλις την Κυριακή (19/5).

Όπως γράφει η NY Post, η Marjorie Fiterman και ο Bernie Littman ξεκίνησαν να βγαίνουν πριν από σχεδόν μια δεκαετία, και παντρεύτηκαν πρόσφατα στο γηροκομείο όπου πρωτογνωρίστηκαν.

Ο ραβίνος Adam Wohlberg τέλεσε τον γάμο, σημειώνοντας ότι το ζευγάρι δεν μοιάζει με κανένα άλλο που έχει παντρέψει στο παρελθόν. 

Έρωτας στα 90, γάμος στα 100

Η Fiterman και ο Littman ξεκίνησαν να βγαίνουν πριν από εννέα χρόνια, είπε η εγγονή του ηλικιωμένου, Sarah Sicherman στο μέσο. Συναντήθηκαν στο κτίριο του γηροκομείου τους, όντας και οι δύο χήροι.

«Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι που βρήκε κάποιον να κάνει δραστηριότητες και να περάσει χρόνο μαζί του», είπε η εγγονή. 

Δεδομένης της προχωρημένης ηλικίας τους, οι περισσότεροι από την οικογένεια του Littman δεν πίστευαν ότι θα ήθελε να παντρευτεί ξανά. Ο Littman ήταν παντρεμένος για 65 χρόνια με τη συγχωρεμένη σύζυγό του Bernice. απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τέσσερα εγγόνια και εννέα δισέγγονα. 

Οι δυο τους βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού πριν από εννέα χρόνια, την ημέρα που γεννήθηκε μια από τις δισέγγονες του Littman. Είχαν γνωριστεί λίγο καιρό πριν σε ένα πάρτι μασκέ.

Αρχικά, δεν πίστευαν ότι θα παντρευτούν. Έφτασαν όμως σε ένα σημείο όπου δεν ήταν απλώς στενοί φίλοι αλλά στην ουσία σύντροφοι, και ένιωθαν ότι είχε έρθει η ώρα για το μεγάλο βήμα.

Ακόμα πιο απίστευτο, μόνο αφού γνωρίστηκαν, ανακάλυψαν πως ως νέοι, απείχαν μόλις μερικά μέτρα ο ένας από τον άλλο, αφού φοιτούσαν και ζούσαν στο ίδιο πανεπιστήμιο, αλλά σε διαφορετικά τμήματα.

Στο Facebook, οικογένεια και φίλοι τους «έλουσαν» με συγχαρητήρια και ευχές για «βίο ανθόσπαρτο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA