Μενού
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger | AP
  • Α-
  • Α+

Ξυπόλητη, καλυμμένη με αίματα και δακρυσμένη η Νικόλ Σέρζινγκερ καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές που παρακολούθησαν την παράσταση Sunset Boulevard.

Η 45χρονη σταρ, η οποία υποδύεται τη Norma Desmond στο μιούζικαλ, ανέβηκε στη σκηνή του Savoy Theatre το βράδυ της Δευτέρας (25/9) και μάγεψε το κοινό. 

Φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, ενώ το ψεύτικο αίμα έσταζε στο στέρνο της. Η τραγουδίστρια συνοδευόταν από τη συμπρωταγωνίστριά της καθώς περπατούσε στη σκηνή για να υποκλιθεί μετά από άλλη μια επιτυχημένη βραδιά.

Ο νέος ρόλος της Νικόλ Σέρζινγκερ σηματοδοτεί την επιστροφή της στη σκηνή, οκτώ χρόνια μετά την υποψηφιότητά της για βραβείο Olivier για την ερμηνεία της ως Grizabella στο Cats.

Το μιούζικαλ βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του 1950 και περιλαμβάνει τραγούδια που συνέθεσε ο Andrew Lloyd Webber, ο οποίος δημιούργησε και τη μουσική για το Cats. Αφηγείται την ιστορία της σταρ του βωβού κινηματογράφου Νόρμα, η οποία ονειρεύεται την επιστροφή της και ζητά τη βοήθεια ενός αγωνιζόμενου σεναριογράφου. 

Ο ρόλος της Νόρμα έχει ερμηνευτεί στο παρελθόν στη σκηνή από ηθοποιούς όπως οι Patti LuPone, Petula Clark και Glenn Close. Ανακοινώνοντας τον ρόλο της στην παράσταση τον Μάιο, η Νικόλ Σέρζινγκερ δήλωσε: «Ανυπομονώ να σκεφτώ και να παίξω έξω από τα συνηθισμένα με τον λαμπρό, πρωτοποριακό σκηνοθέτη Jamie Lloyd. Και να έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τον ίδιο τον θρύλο, τον Andrew Lloyd Webber, για να ζωντανέψω αυτό το διαχρονικό αριστούργημα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA