Μενού
Μαρία Μαρκέτου - Νικολέττα Βλαβιανού
Μαρία Μαρκέτου - Νικολέττα Βλαβιανού | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Νικολέττα Βλαβιανού, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη σχέση της με την κόρη της, Μαρία Μαρκέτου, ενώ και η δεύτερη περιέγραψε πώς ήταν η γνωστή ηθοποιός ως μητέρα. 

«Είναι αυστηρή γιατί ήταν πάντα μητέρα και πατέρας για εμένα, έπρεπε να είναι. Ως γιαγιά, είναι διαφορετική, κάνει στον γιο μου όλα τα χατίρια. Η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη μου μού έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη γιατί είχα χωρίσει με τον πρώην άντρα μου. Εγώ ονειρευόμουν να φτιάξω μια μεγάλη οικογένεια, κάτι που δεν είχα ως παιδί», είπε αρχικά η Μαρία Μαρκέτου. 

«Είχα συνηθίσει την απουσία του πατέρα μου γιατί μεγάλωσα με αυτό. Στο Δημοτικό είχα υποστεί bullying από τα άλλα παιδιά, με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα. Όταν ρώταγα τη μητέρα μου πού είναι ο μπαμπάς, μου έλεγε δικαιολογίες ότι έλειπε στα καράβια. Εγώ μικρότερη έκανα τα πάντα για να μην έχει η μαμά μου σύντροφο. Τώρα πια σκέφτομαι πόσο καλύτερα θα ήταν να είχε», παραδέχθηκε στη συνέχεια. 

Από πλευράς της η Νικολέττα Βλαβιανού τόνισε ότι «οι γυναίκες καριέρας είναι καλό τα παιδιά να τα κάνουν νωρίς γιατί μετά δεν έχουν αντοχές». 

«Την εγκυμοσύνη της την περάσαμε παρέα. Στον τοκετό ήμουν μαζί με την κόρη μου. Δεν ήταν επιλογή μου, εκείνη το ήθελε. Εγώ ήθελα από μικρή παιδί. Ήξερα ότι μπορεί να τύχει να το μεγαλώσω και μόνη μου. Δεν είχα σκεφτεί να κάνω άλλο παιδί. Όταν έχεις περάσει άσχημα στην πρώτη φάση, λες μετά αν χωρίσω θα έχω δύο παιδιά;», πρόσθεσε.

«Όταν κάποια πράγματα βλέπω ότι δεν πάνε καλά, γίνομαι παρεμβατική στη Μαρία γιατί την πληρώνω εγώ την νύφη. Μένουμε στο ίδιο σπίτι, είναι δύσκολο να είναι δύο νοικοκυρές μαζί. Πρέπει να προσαρμόζουμε το ωράριά μας για να κρατάει μία από τις δύο το παιδί», κατέληξε η Νικολέτα Βλαβιανού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA