Ο Νίκος Βέρτης είχε μία περιπέτεια υγείας το Σάββατο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ακυρώνοντας τις εμφανίσεις του στο YTON.
Το νυχτερινό κέντρο ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Βέρτη, ο οποίο εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από τροφική δηλητηρίαση και αναμένεται τις επόμενες μέρες να είναι και πάλι καλά.
Η ανάρτηση του YTON: «Ο Νίκος Βέρτης είναι καλύτερα. Η τροφική δηλητηρίαση που τον εξάντλησε χθες τόσο έντονα, έχει μια σταθερή βελτίωση. Με τη βοήθεια της άψογης νοσοκομειακής περίθαλψης σε δύο τρεις μέρες θα είναι και πάλι καλά.
Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης όλων σας».

- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.