Μενού
tzonson
Ντον Τζόνσον | ΜτΧ
  • Α-
  • Α+

O  Ντον Τζόνσον είναι ένας από τους αστέρες του Χόλυγουντ που καθόρισαν τη δεκαετία του ‘80. Η πολυτάραχη ζωή του απασχόλησε για πολλά χρόνια τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο. Ο ρόλος  του, ως ντετέκτιβ Σόνι Κρόκετ στην σειρά,  «Οι σκληροί του Μαϊάμι», η σχέση του με την ηθοποιό Μέλανι Γκρίφιθ, η απότομη δόξα, οι καταχρήσεις ,τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τον έχρισαν πρωταγωνιστή των πρωτοσέλιδων για πολλά χρόνια.

Ο Ντόνι Γουέιν Τζόνσον γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1949 στην πόλη Φλατ Κρικ της πολιτείας Μιζούρι των ΗΠΑ. Η παιδική του ηλικία δεν ήταν ευτυχισμένη, καθώς μεγάλωσε φτωχικά, σε ένα αγροτόσπιτο, με νέους γονείς και πολλά προβλήματα.  Ο πατέρας του, όταν γεννήθηκε ήταν 19 χρονών και η μητέρα του 16. Από παιδί ήθελε να γίνει επαγγελματίας παίκτης του μπόουλινγκ.

«Ήμουν δυστυχισμένο παιδί από πολύ προβληματικό σπίτι», έχει για τα παιδικά του χρόνια. «Το έσκασα για πάντα από το σπίτι στα 16 και όταν εγκαταλείπεις το πατρικό στα 16 και δεν έχεις κανένα πλάνο και πρέπει να φροντίσεις μόνος σου τον εαυτό σου και να τελειώσεις μόνο σου το σχολείο, τουλάχιστον χτίζεις αναγκαστικά ισχυρό χαρακτήρα».

Διαβάστε περισσότερα στο www.mixanitouxronou.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA