Μενού
Ο Γιάννης Στάνκογλου
Ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου | NDP Photo / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
  • Α-
  • Α+

Ο ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου, μετά τις φήμες που τον θέλουν να έχει συνάψει σχέση με μία δημοφιλή παρουσιάστρια, «ξεκαθάρισε» το τοπίο με μία ανάρτηση στο Instagram όπου έδειξε ποιοι είναι «οι πραγματικοί του έρωτες».

Με μία φωτογραφία άκρως Χριστουγεννιάτικη, ο Γιάννης Στάνκογλου έδειξε πως στόλισε μαζί με τα παιδιά του, συνοδεύοντας την ανάρτηση με την εξής λεζάντα: «Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ….αυτοί είναι ….στολίσαμε και εμείς».

Υπενθυμίζεται πως μετά τα όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, επικράτησε «τρέλα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter, όπου οι χρήστες του προσπάθησαν να μαντέψουν το όνομα της νέας του συντρόφου.

«Έχει χαμογελάσει και πάλι στην προσωπική του ζωή. Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα. Ξέρουμε ότι είναι με μια πολύ ωραία γυναίκα» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πυροδοτώντας τις φήμες.

«Έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Άσχετα αν το αποκάλυψε τώρα. Είναι 2-3 χρόνια. Φημολογείται ότι έχει σχέση με ένα πρόσωπο αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο, δεν είναι η ηθοποιός με την οποία συμπρωταγωνιστούσε. Δεν θα πω συγκεκριμένο χώρο αλλά η νέα του σχέση είναι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχει έκθεση. Είναι στον χώρο μας», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ. Αν ισχύει αυτό που μου έχετε πει είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, ταιριάζουν και είναι κι ένα πολύ φωτογραφίσιμο ζευγάρι», είπε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA