Μενού
Άντρας με μάσκα
Άντρας με μάσκα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένας νεαρός από τη Νέα Υόρκη άφησε τους χρήστες του TikTok άναυδους, αφού μοιράστηκε μια ιστορία για το πώς ο καλύτερός του φίλος ήταν στην πραγματικότητα πληρωμένος ηθοποιός που είχε προσλάβει η οικογένειά του.

Ο Lawson Spolansky περιγράφει τον εαυτό του στο βιογραφικό του κλιπ στο TikTok ως «όχι και τον καλύτερο φίλο», αλλά νωρίτερα αυτό το μήνα μοιράστηκε μια ιστορία «τρόμου» σχετικά με το ποιος ακριβώς ήταν ο δικός του «καλύτερος φίλος», όπως γράφει το Unilad.

Σε ένα βίντεο που έχει προβληθεί τώρα περισσότερες από ένα εκατομμύριο φορές, ο Spolansky ισχυρίστηκε ότι όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν ήταν πέντε ετών και εκδήλωνε κάποια «κοινωνικά και συμπεριφορικά προβλήματα» στο σχολείο.

Η γνωριμία τους

Μια μέρα του Ιουλίου, ενώ βρισκόταν στην παιδική χαρά, ο Spolansky έπεσε από την τσουλήθρα και τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα ένα μικρό ξανθό αγόρι να τον πλησιάσει και να αρχίσει να τον «κοροϊδεύει».

Η μαμά του αγοριού ήρθε γρήγορα για να βοηθήσει και τα δύο νεαρά αγόρια έκαναν παρέα μαζί στο πάρκο. Τον επόμενο Σεπτέμβριο, ο Spolansky έκπληκτος είδε το ίδιο ξανθό αγόρι, το οποίο του συστήθηκε με το όνομα Dexter, να κάθεται δίπλα του στο σχολείο. Με τα χρόνια άρχισαν να αναπτύσσουν μια καλή φιλία. Ο Spolansky έγινε επίσης πιο άνετος και άρχισε να τα πηγαίνει καλύτερα στο σχολείο.

Λίγα χρόνια αργότερα, στο 2018, ο Dexter είπε στον Spolansky ότι ήθελε να τον πάει σε έναν «γύρο του κόσμου» με στάσεις το Παρίσι, την Ισπανία και την Καλιφόρνια χρησιμοποιώντας τις οικονομίες από το χαρτζιλίκι του.

Οι «ρωγμές» στο αφήγημα

Ωστόσο, μόλις μία ημέρα πριν την αναχώρησή τους, ο Dexter άρχισε να προβάλλει παράξενες δικαιολογίες γιατί δεν γινόταν να πάνε. Φανταστείτε το σοκ του νεαρού, λοιπόν, όταν είδε μια φωτογραφία στο Instagram του Dexter, όπου εμφανιζόταν μαζί με τη μητέρα και τη θεία του Spolansky στο Χόλιγουντ.

Σαστισμένος, ρώτησε τον Dexter και τη θεία του για το τι συνέβαινε, μόνο για να τον «ξεπετάξουν» με ισχυρισμούς ότι πρέπει να ήταν μια «παρεξήγηση». Τρία χρόνια μετά, ο Spolansky είχε βρει αγόρι, ο οποίος δούλευε σε ιδιωτικό κολυμβητήριο που είχε η υποτιθέμενη μητέρα του Dexter

Μόνο που, ενώ ο ανώνυμος έφηβος δούλευε εκεί, κατάλαβε ότι η γυναίκα δεν ήταν η μαμά του Dexter, αλλά η ατζέντης του. Στο βίντεό του, ο Spolansky εξήγησε στους σαστισμένους θεατές όσα έμαθε αργότερα.

Αποδείχθηκε πως η θεία του ήταν στην πραγματικότητα κοντινές φίλες με την πραγματική μαμά του Dexter -μια γυναίκα που ο Spolansky δεν είχε γνωρίσει ποτέ- και ότι είχε αρχίσει να την πληρώνει χρόνια για να «μισθώνει» τον Dexter ως φίλο για το κοινωνικά αποτραβηγμένο αγόρι.

Και η συνομωσία δεν τελείωνε εκεί. Η γυναίκα που ο Spolansky θεωρούσε ψυχοθεραπεύτριά του επί χρόνια, ήταν στην πραγματικότητα η αδελφή του Dexter. 

Υποστηρίζοντας ότι «δεν βίωσε ποτέ αληθινή φιλία», ο νεαρός πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν ενδιαφέρον να το μοιραστώ». 

Στα σχόλια του βίντεο φυσικά οι γνώμες διίσταντο. Πολλοί δεν πίστευαν πώς θα μπορούσε ένας γονιός να το κάνει αυτό στο παιδί του, καταδικάζοντας και τις δύο μητέρες. Άλλοι όμως κυριολεκτικά δεν πίστεψαν την ομολογουμένως εξωφρενική ιστορία, παρατηρώντας πως οι μνήμες του νεαρού από την παιδική του ηλικία παραείναι «ζωντανές», και πως δεν θα μπορούσε φυσιολογικά να θυμάται τόσα πράγματα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA