Λίγοι γνωρίζουν πως ο ηθοποιός, Κώστας Κόκλας είχε ξεκινήσει γυρίσματα για το «Σ' αγαπώ μ' αγαπάς» αλλά με άλλη πρωταγωνίστρια. Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή, Weekenders, εξήγησε όμως γιατί τελικά είδαμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Θοδωρή Αθερίδη.
«Ήταν μια δουλειά, την οποία το κανάλι ήθελε πολύ να την κάνει και προσπαθούσε χρόνια», ανέφερε αρχικά.
Και στη συνέχεια εξήγησε: «Οι Καναδοί που είχαν αναλάβει την παραγωγή με γνώρισαν και είπαν "Θα το κάνουμε με αυτόν". Τελικά ξεκίνησε κάπως, μετά όμως προέκυψε ένα θέμα με τους Καναδούς και τα σενάρια και είπαμε να σταματήσουμε για ένα διάστημα.
Σε αυτό το διάστημα προέκυψε κάτι άλλο και όταν πια η Δήμητρα (σ.σ. Παπαδοπούλου) με πήρε για να το κάνουμε ένιωθα άσχημα για την άλλη συνάδελφο, που είχα ξεκινήσει μαζί της. Είναι γνωστή πρωταγωνίστρια, που είχαμε ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά μαζί και θεωρούσα πολύ σκληρό εγώ να συνεχίσω με τη Δήμητρα», σημείωσε.
Υπενθυμίζεται πως στην εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά πρωταγωνίστησαν εντέλει η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.